Retseptid

asd

Idamaine veiseliha-köögiviljaraguu

Saarioineni tumedat kastmepõhja 4214
0,615 kg
Saarioineni küpsetatud tükeldatud vesiseliha (NR-toode) 7498
0,615 kg
porgandit
0,246 kg
porrulauku
0,123 kg
mangot
0,092 kg
mugulsibulat
0,092 kg
Saarioineni tumedat lihapuljongikontsentraati 2228
0,012 kg

Valmistamine:

1. Kuumutage liha ja kastmepõhi aurus vastavalt pakendil toodud juhenditele.
2. Kuumutage potis tükeldatud juurviljad ja mango. Lisage potti kuumutatud liha ja kaste.
3. Maitsestage lihapuljongi kontsentraadiga ja kontrollige maitset.
4. Serveerige nt riisiga.

Portsjoni suurus: 180 g

Portsjoneid: 10 inimesele

Saadav kogus: 1,8 kg

Jaga retsepti sõpradega:

Vaata lisaks ka

Saarioinen Eesti OÜ

Rebastemäe tee 1
Kalevi küla, Raplamaa 79606
www.mamma.ee

Tel +372 53 365 511

saarioinen@saarioinen.ee

IBAN: EE10 1700 0170 0002 3562
KMKR: EE100250093
REG: 10000372