Retseptid

Teeme koos süüa! Mamma retseptid äratavad ellu mõnusad kodused lõhnad ja maitsed. Oleme aastate jooksul kokku pannud laia valiku põnevaid retsepte, mis sisaldavad erinevaid Saarioineni toodete komponente. Proovige julgelt ja jagage oma kogemusi sõpradega!

Ploomikissell ja mascarpone vaht

Saarioineni ploomipüreed 2564
0,250 kg
Vett
0,450 l
Peensuhkrut
0,100 kg
Kaneelipulki
0,300 kg
Kartulitärklist
0,035 kg
Vett
0,040 l
Mascarpone toorjuustu
0,075 kg
Vahukoort 35%
0,075 l
Vanillisuhkrut
0,002 kg
Jahvatatud nelki
0,001 kg
Jahvatatud kaneeli
0,001 kg

Valmistamine:

Kissell

1. Mõõtke potti ploomipüree, vesi, suhkur ja kaneelipulgad. Laske keema tõusta.

2. Segage veest ja kartulitärklisest paksendaja. Paksendage kissell. Võrke kaneelipulgad välja.

Mascarponevaht

1. Vahustage eraldi mascarpone juust ja koor.

2. Maitsestage mascarpone vanillisuhkru, jahvatatud nelgi ja kaneeliga.

3. Valmistage vahet segades kokku vahustatud mascarpone ja vahukoor.

4. Kontrollige maitset ja laske vahul enne serveerimist külmkapis seista.

5. Serveerige vaht kisselliga.

Portsjoni suurus: 100 g

Portsjoneid: 10 inimesele

Saadav kogus: 1,0 kg

Jaga retsepti sõpradega:

Vaata lisaks ka

Saarioinen Eesti OÜ

Rebastemäe tee 1
Kalevi küla, Raplamaa 79606
www.mamma.ee

Tel +372 4 841 040
Faks +372 4 841 050
saarioinen@saarioinen.ee

IBAN: EE10 1700 0170 0002 3562
KMKR: EE100250093
REG: 10000372