Retseptid

dxZXcZX

Šokolaadi-veisepada

Saarioineni küpsetatud tükeldatud veiseliha (NE-toode) 7498
0,780 kg
mugulsibulat
0,330 kg
vett
0,420 l
kookospiima
0,320 kg
banaane
0,250 kg
külmutatud paprikasegu
0,170 kg
kurkumit
0,002 kg
piprasegu
0,003 kg
Saarioineni tumedat lihapuljongikontsentraati 2228
0,003 kg
Tazza kakaokontsentaati
0,085 kg

Valmistamine:

1. Aurutage veisepraetükke, et nad üksteisest eralduks.
2. Kuumutage potis sibulad ja purustatud tomatid.
3. Lisage kookospiim ja segage korralikult.
4.Lisage püreestatud banaan.
5. Lisage veiselihatükid ja tükeldatud paprika. Hautage 10 minutit.
6. Lisage maitseained, lihapuljongi kontsentraat ja Tazza kakaokontsentraat.
7. Hautage 20 minutit.

Portsjoni suurus: 230 g

Portsjoneid: 10 inimesele

Saadav kogus: 2,3 kg

Jaga retsepti sõpradega:

Vaata lisaks ka

Saarioinen Eesti OÜ

Rebastemäe tee 1
Kalevi küla, Raplamaa 79606
www.mamma.ee

Tel +372 53 365 511

saarioinen@saarioinen.ee

IBAN: EE10 1700 0170 0002 3562
KMKR: EE100250093
REG: 10000372