Kodus hernesupi tegemiseks kulub päev kuni poolteist, kuna herned tuleb eelmisel õhtul likku panna ja pärast keetmiseks vähemalt paar tundi varuda.
Just selle sama meetodi järgi valmib ka Mamma hernesupp.
Ainult selle vahega, et tarbijal kulub supi ettevalmistamise ja söömise vahel 2-3 minutit supi soojendamiseks.
Mamma on lihtsalt kogu ettevalmistamise, leotamise ja keetmise enda õlule võtnud.
Mamma hernesupis on rikkalikult küpsetatud sealiha, maitsekat peekonit.
Kasutame rohelist hernest ja odrakruupi, mis teeb supi konsistentsi parajalt paksuks. Ning maitse ja värvi andmiseks on supis ka porgandi kuubikud.
vesi, roheline hernes 18%, sibul, porgand, odrakruup, küpsetatud sealiha (sealiha, vesi, sool, stabilisaatorid di- ja trifosfaat, paksendajad karrageen, ksantaankummi ja kartulitärklis, loomne valk, glükoosisiirupi pulber, puljong (vürtsid, sool, rapsiõli), antioksüdant naatriumisoaskorbaat, maitseainete ekstraktid, lõhna- ja maitseained, suitsuaroom, vürtsid (sh sinep), dekstroos, suhkur, vürtsideekstraktid, karamelliseeritud suhkrusiirup), peekon (sealiha, vesi, sool, stabilisaatorid di- ja trifosfaat, maisidekstoos, antioksüdant naatriumisoaskorbaat, säilitusaine naatriumnitrit, suitsuaroom), puljongipulber (hüdrolüüsitud maisivalk, sool, pärmiekstrakt, suhkur, veiselihaekstrakt, lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, rapsiõli, porgandiekstrakt, värvaine E150c, leeskputk), rapsiõli, suhkur. Võib sisaldada nisu, rukki, odra, kaera jääke!