Kartulipüree juustu- ja suitsupeekonikattega on eestlaste poolt hästi armastatud ja traditsiooniline toit. Kartulipüree on valmistatud ehtsatest kartulitest, katteks riivitud sulatatud juust ja suitsupeekon. Toode on toitev ja sobib hästi toitvaks lõunaks või õhtusöögiks.
Toode ei sisalda maitsetugevdajat E621.
kartulipüree 70% (kartul, vesi, piimapulber, või, kartulihelbed (kartul, emulgaator e471, stabilisaator e450i, antioksüdant askorbiinhape, happesuse regulaatorid sidrunhape ja e331iii), jodeeritud sool), suitsupeekon 10% (sealiha, vesi, jodeeritud sool, happesuse regulaatorid e326 ja e262, stabilisaatorid e450, e451 ja karrageen, dekstroos (mais), suitsuaroom, antioksüdant e301, säilitusaine e250), sulatatud juust 7% (emmentali juust, muu poolkõva valminud juust (piim, juuretis, sool, laap), säilitusaine e252, happesuse regulaator e509, vesi, võiõli, sulatussoolad e331, e340 ja e452, säilitusaine sorbiinhape), sibul, porrulauk, küüslauk, vesi, rapsiõli, vürtsi- ja maitsetaimede segu (sh happesuse regulaator sidrunhape).