Punane Tai kanakarri on üks Tai köögi klassikalistest roogadest. Seda valmistatakse punasest karripastast ja kookosejoogist, kuhu lisatakse maitseaineid, kana ning aedvilju. Aasia stiilis toit on mõnusalt vürtsikas ning väga maitsev.
See riisiroog on hea vaheldus meie igapäevasele toidule. Toode meeldib kindlasti noortele ja neile, kes käinud soojamaa reisidel ja igatsevad ka kodus olles tunda uuesti neid reisil kogetud maitseid.
Toode ei sisalda maitsetugevdajat E621, on laktoosivaba, gluteenivaba ja hea valguallikas.
riis 40 %, pipar, kookosejook (kookoseekstrakt, vesi), broileriliha 14%, vesi, maitseainepasta 6 % (sidrunhein, tšilli, galangal, kahvrilaim, koriander, ingver, äädikas, sojaõli, suhkur), sibul, tomat, taimeõli (rüps, raps), pruun suhkur, küüslauk, sojakaste (vesi, sojaoad, sool, piirituseäädikas), maisitärklis, kalakaste (anšooviseekstrakt, sool, suhkur), jodeeritud sool, modifitseeritud kartulitärklis, stabilisaatorid E450, E451, lõhna- ja maitseained, glükoos, Cayenne’i pipar. Broileriliha võib sisaldada luid.