Mamma ja Just Film!

Hea toit ning kvaliteetne meelelahutus on alati käinud käsikäes!

Mamma ja Just Film teevad koostööd juba kolmandat aastat. Koostöö ja üheskoos läbiviidud tegevuste maht on ajaga aina suurenenud ning sarnaselt 2019. aastale jätkab Mamma ka tänavu Just Filmi ühe esitlejana. Kanname uhkusega Just Film 2020 festivali esitleja tiitlit.

Hindame ettevõttena Just Film festivali kõrgelt, kuna tegemist on noortele suunatud kvaliteetse kultuuriprogrammiga. Just seepärast soovime aidata kaasa, et vaatamata keerulisele majandusolukorrale festival ka sel aastal toimuks. Just Film on väga aktiivselt mõelnud ka alternatiivsetele lahendustele ning sel põhjusel toimub tänavu osa festivalist ka veebi vahendusel eesmärgiga tuua programm veelgi laiema vaatajaskonna ette.

Koostöö raames pakume kõikidele Just Filmi avaseansi külastajatele maitsvaid Mamma pannkooke ning korraldame ühiselt eriürituse toreda filmiõhtu näol. Just Film pakub omakorda kõikidele Mamma töötajatele võimalust nautida head filmielamust otse kodust läbi veebivahenduse.

Soovime edu Just Filmi korraldusmeekonnale!