Soolane mini pannkoogitort

Retsept: soolane mini pannkoogitort. Klassikalise forelli-toorjuustu täidisega võileivatordi valmistamist aitavad hõlpsamaks teha Mamma kõrvitsakohupiimapannkoogid, mis seovad tordi kenasti ühtlaseks.

Mini pannkoogitort sobib hästi pidulauale ning serveerimisel võid torti kaunistada just nii nagu sulle meeldib – võid seal kasutada täidisest järele jäänud värskeid koostisosi või ka näiteks söödavaid lilleõisi!

VAJA LÄHEB:

1 pakk Mamma kõrvitsa-kohupiimapannkooke
• 200 g toorjuustu
• 50 g Hellmann’s majoneesi
• 100 g kuumsuitsulõhet või -forelli
(osa kalast jäta kaunistamiseks)
• Näpuotsaga soola, suhkrut, värsket
tilli, sidrunipipart
• Kaunistuseks värske kurgi viile, eri
värvi paprikat, tilli ning täidise
kogusest jäetud kuumsuitsuforelli

VALMISTAMISÕPETUS:

  1. Sega omavahel ühtlaseks toorjuust, Hellmann’s
    majonees ning maitseained.
  2. Lisa saadud segule juurde näppude vahel
    väiksemateks tükkideks rebitud kuum-suitsuforelli ning sega kõik etteväätlikult läbi.
  3. Määri pannkoogile saadud segu ühtlaselt
    laiali ja korda tegevust olenevalt
    soovitud kihtide arvule.
  4. Määri segu ka kõige pealmisele kihile
    ning kaunista forellitükikeste, kurgiviilude
    ja tilliga.

Head isu!
Mamma – Juba valmis!

Retsepti autor: Anneli Loodus, Saarioinen Eesti OÜ tootearendustehnoloog

Mini pannkoogitort