Retsept: soolane mini pannkoogitort. Klassikalise forelli-toorjuustu täidisega võileivatordi valmistamist aitavad hõlpsamaks teha Mamma kõrvitsakohupiimapannkoogid, mis seovad tordi kenasti ühtlaseks.
Mini pannkoogitort sobib hästi pidulauale ning serveerimisel võid torti kaunistada just nii nagu sulle meeldib – võid seal kasutada täidisest järele jäänud värskeid koostisosi või ka näiteks söödavaid lilleõisi!
VAJA LÄHEB:
1 pakk Mamma kõrvitsa-kohupiimapannkooke
• 200 g toorjuustu
• 50 g Hellmann’s majoneesi
• 100 g kuumsuitsulõhet või -forelli
(osa kalast jäta kaunistamiseks)
• Näpuotsaga soola, suhkrut, värsket
tilli, sidrunipipart
• Kaunistuseks värske kurgi viile, eri
värvi paprikat, tilli ning täidise
kogusest jäetud kuumsuitsuforelli
VALMISTAMISÕPETUS:
- Sega omavahel ühtlaseks toorjuust, Hellmann’s
majonees ning maitseained. - Lisa saadud segule juurde näppude vahel
väiksemateks tükkideks rebitud kuum-suitsuforelli ning sega kõik etteväätlikult läbi. - Määri pannkoogile saadud segu ühtlaselt
laiali ja korda tegevust olenevalt
soovitud kihtide arvule. - Määri segu ka kõige pealmisele kihile
ning kaunista forellitükikeste, kurgiviilude
ja tilliga.
Head isu!
Mamma – Juba valmis!
Retsepti autor: Anneli Loodus, Saarioinen Eesti OÜ tootearendustehnoloog