Pannkookidel läks tänavusel Eesti Parim Toiduaine 2024 konkursil väga edukalt

Eesti Toiduainetööstuse Liidu poolt korraldatav konkurss Eesti Parim Toiduaine toimus juba 30. korda ja oli sedapuhku väga rõõmustav ja edukas kogu Mamma tiimile, kuna saime pärjatud mitmete toredate tiitlitega. Ühtekokku pälvisid meie erinevad pannkoogid viis erinevat tunnustust.

Mamma kaera-apelsinipannkoogid said pärjatud tiitliga Eesti Parima Valmistoode 2024 hõbemärgisega. See oli tänavuse konkursi üks konkurentsitihedamaid kategooriaid ning kaera-apelsinipannkoogid said auväärse esimese koha, mille üle on meil ääretult hea meel. Kaera-apelsinipannkoogid on valmistatud kaerajahust, -kliidest ning sametisest Kreeka jogurtist, millesse on lisatud aromaatset apelsinipüreed. Seega sobivad need hästi ka inimestele, kes väldivad nisujahust tooteid. Pannkookidesse on lisatud inuliini, mis aitab hoida täiskõhutunnet ning mõjutab positiivselt soolestiku mikrofloorat, muutes toote kiudaineallikaks. Selleks, et toit sisaldaks parimal moel organismi tööks kasulikke aineid, tehti tootearendusel koostööd TFTAK funktsionaalsete toitude ja jookide grupiga. Toode kannab ka Fitlap soovitab usaldusmärgist.

Teine väga auväärne tiitel, mis kaera-apelsinipannkookidele omistati oli Kaumeeste Lemmik, mis valiti välja Eesti Kaupmeeste Liidu poolt. Lisaks said diplomi meie aiaürtidega kodujuustupannkoogid, rukkikama-keefiri pannkoogid ja pannkoogid karamelli-šokolaaditäidisega, mis märgiti ära komisjoniliikmete poolt nii valmistoitude kui magustoidu kategoorias teistest enam silmapaistnud toodetena.

Toiduliidu Aastakonverentsi kõikide võidutoodetega saab tutvuda Facebook galeriid.

This image has an empty alt attribute; its file name is kaera_apelsini_pannkoogid_doypakk_1200x1200px-1.png