Koduste rullikeeratud ülepannikookide vahele on lisatud maitsev ja väga paljude lemmik singi-juustu täidis. Mahlasust ja maitsekust lisab majonees, kindlasti tasub eelnevalt soojendada, et saavutada parim mekk.
pannkoogid 70% (vesi, nisujahu, muna, piimapulber, rapsiõli, suhkur, jodeeritud sool), majonees (vesi, rapsiõli, modifitseeritud maisitärklis, äädikhape (vesi, äädikhape), suhkur, jodeeritud sool, sinep (vesi, sinepipulber, suhkur, rapsiõli, keedusool, äädikas, vürtsid), munakollasemass sh happesuse regulaator sidrunhape, stabilisaatorid ksantaankummi ja guarkummi, säilitusaine E202), juust 10% (sh paakumisvastane aine kartulitärklis, tardaine E508), sink 10% (sealiha, vesi, kartulitärklis, sool, stabilisaator E451, paksendajad karrageen, tarakummi ja E425, dekstroos, suhkur, lõhna- ja maitseained, antioksüdandid E301 ja E306, lihavalk, tardaine E508, maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk, säilitusaine E250).