Koduste rullikeeratud ülepannikookide vahele on lisatud maitsev ja väga paljude lemmik singi-juustu täidis. Mahlasust ja maitsekust lisab majonees, kindlasti tasub eelnevalt soojendada, et saavutada parim mekk.
Pannkoogid 70% (vesi, piim, munamass, nisujahu, nisutärklis, rapsiõli, suhkur, piimapulber, jodeeritud sool, nisugluteen), juust 10%, majonees (vesi, rapsiõli, modifitseeritud maisitärklis, äädikhape (äädikhape, vesi), suhkur, jodeeritud sool, sinep (sinepipulber,suhkur, rapsiõli, sool, äädikas, vürtsid), munakollasepulber, stabilisaatorid ksantaan ja guarkummi, säilitusaine kaaliumsorbaat), sink 10% (sealiha, joogivesi, kartulitärklis, sool, stabilisaator trifosfaat, paksendajad: karrageen ja tarakummi, Rivieri titaanjuur, dekstroos, suhkur, lõhna- ja maitseained, antioksüdandid: naatriumaskorbaat ja tokoferoolikontsentraat, lihavalk, tardaine kaaliumkloriid, maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimnevalk, säilitusaine naatriumnitrit).