Valutame südant koos toidublogija Maarja-Liisiga. Ta kirjutab oma blogis : “Supid tahavad tihti meie menüüdest ära kaduda. Siiski on supid väga olulised, sest nad toidavad hästi, ei ole ülemäära rammusad ning aitavad vältida vedelikupuudust. Mina siiani suppe väga ei armasta. Pigem eelistan sel juhul püreesuppe. Need on aga märkimisväärselt rammusamad, kui “selged” supid. Keetmise suureks miinuseks on aga see, et paljud vitamiinid nö. ei ela seda üle. Suppi tehes püüdke lisada võimalikult palju köögivilju. See on hea võimalus nende söömiseks, kui üldiselt salatite ja muidu toorete köögiviljadega Sina-peal ei olda. Hea nipp kannatamatutele lastele suppi serveerida on lisada tilk külma piima. See jahutab supi maha ning seda on võimalik kohe sööma asuda. Muidugi ei sobi see iga supi juurde, kuid minu ema harrastas seda frikadellisupi puhul ja niimoodi söön ma seda siiani. Muud moodi enam ei maitse:)” https://mllaanetu.wordpress.com/2013/01/24/kiire-frikadellisupp-hea-lahja-toit/
