Pikkpoiss kartulipüree ja kastmega on maitsev roog igapäevaseks lõuna- või õhtusöögiks.
Kerget vürtsi pakkuv pikkpoiss on valmistatud seahakklihast, kus on kasutatud lisaks rikkalikult köögivilju.
Kartulipüree on kuldkollasest kartulist, mis on serveeritud koduse valge kastmega. Maitse rikastamiseks ning kauniks värviks on lisatud krõmpsud beebiporgandid.
kartulipüree 47% (kartul, vesi, piimapulber, margariin (taimeõlid, vesi, sool, emulgaator E471, maitseaine, happesuse regulaator sidrunhape, värvaine beeta karoteen), kartulihelbed, jodeeritud sool), kaste 23% (vesi, rõõsk koor, margariin (taimeõlid, vesi, sool, emulgaator E471, maitseaine, happesuse regulaator sidrunhape, värvaine beeta karoteen), tärklis, nisujahu, jodeeritud sool, till, petersell, kanapuljongi pasta (sool, pärmiekstrakt, taimeõli, lõhna- ja maitseained, sibul, emulgaator E471, vürtsid kurkum ja valge pipar), ürdisool (jodeeritud sool, vürtsid sh seller)), pikkpoiss 19% (sealiha, vesi, riivsai, rapsiõli, maitsetaimed, mesi, sool, vürtsid (sinep), stabilisaator difosfaat, vürtside ekstraktid), porgand 11%.