Kodune võileib, kus eestlaste poolt armastatud rukkileiva vahel on täidis, milles majonees, sink, juust ja marineeritud kurk.
Võileib on käsitsi tehtud ja E621 vaba.
rukkileib 39% (rukkijahu, nisujahu, vesi, idandatud rukkiterad, kartulihelbed, nisukliid, rukkilinnasejahu, nisugluteen, pärm, sool, paksendaja guarkummi, antioksüdant askorbiinhape), majonees (rapsiõli, vesi, modifitseeritud maisitärklis, munakollasemass sh happesuse regulaator sidrunhape, äädikhape (vesi, äädikhape), suhkur, jodeeritud sool, sinep (vesi, sinepipulber, suhkur, rapsiõli, keedusool, äädikas, vürtsid), säilitusaine e202, stabilisaatorid guarkummi ja ksantaankummi), sink 17% (sealiha, vesi, kartulitärklis, sool, stabilisaator e451, paksendajad karrageen, tarakummi ja e425, dekstroos, suhkur, lõhna- ja maitseained, antioksüdandid e301 ja e306, lihavalk, tardaine e508, maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk, säilitusaine e250), juust, marineeritud kurk (kurk, vesi, suhkur, sool, happesuse regulaator äädikhape, tardaine e509, maitsetaim, lõhna- ja maitseaine).