Mamma tooted e-poodides!

Teame hästi, et aina rohkem tekib olukordi, kus oleks vaja koju toidukaupa tellida, aga poodi minekuks on vähe aega ning tänapäeval on juba nii palju mugavaid võimalusi, et toit koju tellida. Olgu selleks siis toidu kojutellimine kullerfirmadega või kasutades selleks jaekettide e-poode.

Selleks, et sul oleks lihtsam oma igapäevasid toiduoste sooritada ning sealhulgas osta koju ka Mamma tooteid, siis teeme siin lühikese ülevaate parima valikuga e-poodidest, kus Mamma tooted valikus olemas.

1. eCoop

eCoop’i valikust leiad nii pannkooke, võileibu, salateid, suppe kui ka pastasid.
Tellimine on lihtne ning mugav (kuller koju, toidukapid jne)

2. Selveri e-pood

Selveri e-poe valikust leiad nii pannkooke, võileibu kui ka suppe.
Tellimiseks saad kasutada nii kojuvedu, toidukappe kui ka ise poodi järgi minekut.

3. Rimi e-pood

Rimi e-poe valikust leiad nii  võileibu, suppe, pannkooke kui ka portsjontoite. Tellimiseks saad kasutada nii kojuvedu kui ka ise poodi järgi minekut.

4. Prisma e-pood

Prisma e-poe valikust leiad suurima valiku meie tooteid. E-poe valikus on nii võileibu, salatid, suppe ,pastasid, portsjontoite kui ka pannkooke. Tellimiseks saad kasutada nii kojuvedu, ise poodi järgminekut kui ka toidukappi.

5. Barbora e-pood

Barbora e-poest saad tellida koju Mamma pannkooke.

6. Bolt Food 

Bolt Foodi valikus leiab erinevaid kauplusi, kes pakuvad Mamma tooteid. Näiteks võid otsida Mamma tooteid läbi järgmiste Bolt Foodi partnerkaupluste: Kolmjalg Toidukaplus / Westmani Äri Kauplus / Stockmann Delikatess / Selver Torupilli /

7) Wolt

Wolt’i valikust leiab sellise poe nagu Bloom, mis pakub väga laia valikut Mamma mugavustoite.

Seega nagu näha on juba päris hea võimalus tellida Mamma mugavustoite koju ilma füüsiliselt poodi minemata. Otsi enda jaoks sobiv lahendus ning kuluta vähem aega igapäevasele kokkamisele, sest Mamma toidud on juba valmis!