Mamma uus puder mannaga!

Mamma putrude tootesari sai täiendust ja turule jõudis uus PUDER MANNAGA.

Mamma puder mannaga on piimas pikalt hautatud. Puder sobib hästi nii hommikusöögiks, kergeks lõunaks või õhtusöögiks. Puder on väga maitsev nii soojalt kui külmalt, magusa või soolase lisandiga. Proovi seda kas võisilma, röstitud sibula, värskete marjade, moosi või meega.

Mamma puder mannaga on valguallikas, säilitusainetevaba ja sellele pole valmistamisel lisatud suhkrut.

MAMMA PUDER on tervislik ja annab jõude terveks päevaks. Pudrud on väga maitsvad, sest need on piimas pikalt hautatud.
MAMMA PUDER on juba valmis ja seda tuleb vaid paar minutit soojendada ja maitsev toit ongi valmis. Antud pudrud on ideaalsed neile kes väärtustavad aega või kellel on alati kiire, kuid nad soovivad kiirelt midagi head, toitvat ja tervislikku.

Mamma – Juba valmis!