Mamma uued sügistooted 2022!

Meil on pidevalt kiire kooli, tööle, trenni või kohtumistele ja aega napib. Mamma uued sügistooted on aga JUBA VALMIS! Meie uued sügistooted on kõik väga klassikalised ning taskukohaste hindadega.

PANNKOOGID KOHUPIIMA JA SÕSTRAMOOSIGA on ainukesed kodumaised pannkoogid, mis täidetud kohupiima ja eestimaise sõstramoosiga. Maitsev ja marjane kooslus, mis sobivad hästi nii lastele kui täiskasvanutele. Maitsevad hästi nii jahutatult kui kergelt soojendatult. Toode on hea valguallikas ja ei sisalda maitsetugevdajat E621.

Tõeliselt toitev ja valgurikas VÕILEIB MUNAVÕI JA SINGIGA. Võileib on rohke täidisega, kus mõnusalt koheva rukkileiva vahel on rikkalikult munavõiet, millele on juurde lisatud veel sinki ja marineeritud kurki. Sobib suurepäraselt nii hommikusöögiks kui ka lõunapausiks. Võileib ei sisalda maitsetugevdajat E621.

Traditsiooniline PUDER MANNAGA, mis on piimas pikalt hautatud. Puder on E-ainetevaba ja ilma lisatud suhkruta. Puder on tervislik ja tasakaalustatud toitumise osa. Sobib hästi nii toekaks hommikusöögiks, kergeks lõunaks kui ka õhtusöögiks. Puder on väga maitsev ja sobib nii soolaselt kui magusalt. Proovi seda kas võisilma, moosi, marjade või meega.

Supiklassika RASSOLNIK on mõnusalt tummine ja maitsekas supp marineeritud kurgi, kartuli, odrakruubi ja lihaga. Meie supp on ainuke kanalihaga rassolnik, mis on mahedam ja kergem, kui traditsiooniline sealihaga rassolnik. Supp on madala kalorlusega ja 300 g supis on vaid 114 kcal. Samuti ei sisalda supp maitsetugevdajat E621.

PILAFF on väga tuntud riisihautis sealiha ja tomatitega. Meie riisiroog on maitselt mahe ja mõõdukalt soolane ning sobib hästi nii lastele kui täiskasvanutele. Pilaff on puhta koostisega ja E-ainetevaba.

MAKARONID SINGIGA on vanaemade klassika ja paljude lemmiktoit. Makaronid singiga on ühtaegu maitsev, kodune ja lihtne ning maitseb kõigile ja alati. Serveeri koos riivjuustu, ketšupi, salatiga või naudi niisama! Toode ei sisalda maitsetugevdajat E621 ja on hetkel ainus Makaronid singiga Eesti turul.

Naudi vaba aega ja ilusat sügist!

Mamma – Juba valmis!