Mamma uued gurmeesarja määrded

Mamma uus tootekategooria hõlmab kolme erinevat gurmeelikku maitseelamust pakkuvat määret. Igasse määrdesse on lisatud palju liha või kala, mis on kokku segatud kreemise ja nüansirikkalt maitsestatud majoneesikastmega.

Määrdeid saab kasutada rikkaliku koosluse tõttu otse topsist nii leiva-saiakattena kui wrapitäidisena. See muudab ka tooted täna turul olevatest igapäevamääretest eristuvamaks, pakkudes mugavat kasutusvõimalust igas hetkes.

Pakendikujunduselt puhta ja minimalistliku ning atraktiivse disainiga on püütud rõhutada toodetele omast kvaliteeti ja eristuvust kodustest igapäevamääretest ja võietest. Topsis 150 grammi.

Kana-mango chutney särtsakal ja maitseküllasel määrdel on ilus erkkollane toon ja rikkalik maitse, milles on tunda mango magusust, majoneesi-toorjuustu kreemisust ning erinevate vürtside varjundeid.

BBQ-maitselisel rebitud liha määre on Ameerikalikus täidlane ja maitsekas, veidi magusa nüansiga ning kergelt vürtsika järelmaitsega.

Tuunikalamääre ühendab endas hõrgu tuunikala, kreemise hapukoore-majoneesi ning õrnalt tajutava tšilli ja marineeritud paprika.